Avslutar året med vinst

av johannakarlsson

Sista matchen för året är nu spelad. HV71 avslutade med att möta ”lillebror” Växjö på hemmaplan och självklart var jag på plats på pressläktaren.

Som sig bör var det fantastiskt stämning på läktaren och båda klackarna höll igång mest hela tiden. Imorgon är det nyår och matchen bjöd på en hel del goa grejer att fira. Jesper Williamsson noterades för sitt första elitseriemål någonsin när han tryckte in 1-0 i Norrenas vänstra kryss. Gustaf Wesslau fick äran att hålla nollan igen men den störste att fira är trots allt kapten Johan Davidsson. Davidsson punkterade matchen med 2-0 i öppen kasse och målet innebar att Johan nu är den bäste poängplockaren i Elitserien genom tiderna. En fantastisk spelare och person som är väl värd det.

Lite komiskt är att jag i början av tredje satt och småpratade med Johans bror på pressläktaren. Vi nämnde hur svårt det ska vara att fixa den där sista poängen och i samband med det sa jag att, Johan avgör nog matchen med mål i öppen kasse. Så rätt man kan ha ibland, börjar tro att jag är lite av en spåtant.

Imorgon firas det nyår och jag firar passande nog i fiendeland, Växjö. Känns fantastiskt skönt att åka ner dit efter denna derbyseger.

Avslutar med en bild på kung Davidsson. Kollar man riktigt noga ser man mig i bakgrunden. Känner stor ära att vara på samma bild som kungarnas kung.

Skärmavbild 2012-12-30 kl. 21.00.23

God nytt år!

Annonser