Hockey

av johannakarlsson

2 mars och våren är på g. Det har i alla fall känts så i veckan när solen visat sig och smält undan stor del av snön. Fantastiskt skönt att det även är ljust när man åker till jobbet och när man åker hem. Blir så mycket piggare då och överenergin flödar.

Annars då. Hockeyn har bara två omgångar kvar till det roliga börja. Herre vad jag är övertaggad på slutspel och förhoppningsvis en lika mäktig stämning som hemmaklacken och publiken bjöd på förra helgen när NBS firade 20 är som supporterförening. Mäktigt tifo!
I torsdags spelades säsongens sista Smålandsderby och förhoppningen innan matchen var att HV71 för en gångs skull skulle visa vem som är storebror. Blev snarare tvärtom och samtliga spelare verkade ha fastnat i bussen och bara ville åka hem igen. Var helt klart en sådan match där ingenting klaffade.
Målvaktstränaren för HV71 var förbi jobbet igår och han var allt annat än nöjd med insatsen. Så förväntar mig ett revanschsuget hemmalag som kör över Rögle i eftermiddag. Rögle som spelar för att inte bli historisk som det lag som tagit minst poäng i Elitserien sen det blev 52 lag.

Eftermiddagen/kvällen kommer alltså spenderas på pressläktaren i Kinnarps Arena. Men innan dess blir det lite handboll.

20130302-091919.jpg

/Johanna

Annonser